UPDATE: Mihai Mitoșeru a ieșit din operație în urmă cu puțin timp.

Prezentatorul de televiziune a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, după ce medicii i-au spus că a fost la un pas de moarte.

Mama vedetei, Camelia Mitoșeru a făcut primele declarații despre starea de sănătate a băiatului ei.

Potrivit acesteia, Mihai Mitoșeru se află într-o stare bună și în afara oricărui pericol. În momentul de față, acesta este bandajat la ambele picioare, în urma operației la care a fost supus.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Prezentatorul ar fi mers la un control din cauza varicelor, iar situația era mai gravă decât a estimat el și cadrele medicale nu au fost de acord să îl lase să plece.

Potrivit surselor spynews, Mihai Mitoșeru este foarte speriat, mai ales că tatăl fostei sale soții a suferit de aceleași probleme de sănătate care i-au cauzat decesul.

Citeşte şi: Mihai Mitoşeru, DEZVĂLUIRI-BOMBĂ despre Costin Mărculescu.

Decizia ŞOCANTĂ luată de ARTIST înainte de MOARTE Intervenţia chirurgicală a prezentatorului nu putea fi amânată.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Mihai Mitoșeu a fost prieten apropiat cu Mărculescu.

Acesta a fost în stare de șoc încă de la aflarea tragicei vești și și-a revenit foarte greu, mai ales că inițial a luat totul ca pe o glumă proastă.

El a povestit cum a primit mesaj de la toți prietenii comuni, printre care Mara Bănică și Oana Roman, însă a procesat cu greu vestea. "Mie încă îmi e greu să accept, să cred că e adevărat.

Am primit un mesaj pe la 12 și ceva, de la Mara Bănică.

Am crezut că e o glumă.

Am primit apoi de la Lizeta, de la Oana Roman… Nu pot să cred! 51 de ani.

Tânăr!”, a spus Mitoșeru, la o emisiune TV.

Sursa: RomaniaTV